تاکید وزارت جهاد کشاورزی بر استاندارد بودن آرد نانوایی ها/دانشگاه های علوم پزشکی بر کیفیت آرد و نان تولیدی نظارت دارند
1396/10/04

وزارت جهاد کشاورزی در واکنش به انتشار ویدئویی در خصوص کیفیت آرد نانوایی ها اعلام کرد که آرد در کشور براساس استاندارد 103 تولید می شود و دانشگاه های علوم پزشکی و ادارات کل استاندارد به صورت مستمر بر ویژگی های آرد نظارت دارند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، در واکنش به انتشار ویدئویی در خصوص کیفیت آرد نانوایی ها در فضای مجازی،مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی با انتشار توضیحاتی اعلام کرد که آرد در کشور براساس استاندارد 103 تولید می شود و دانشگاه های علوم پزشکی و ادارات کل استاندارد به صورت مستمر بر ویژگی های آرد نظارت دارند.متن این توضیحات به شرح زیر است:

رعایت استاندارد (شماره 103) ناظر بر ویژگی های آرد در کشور اجباری است و دانشگاه های علوم پزشکی و ادارات کل استاندارد با انجام آزمون های مختلف به طور مستمر بر ویژگی های آرد نظارت دارند و در صورت عدم رعایت استاندارد یاد شده با متخلفین برخورد قانونی می کنند.

این گزارش با اشاره به این که گندم تولیدی کشاورزان براساس استاندارد (104) خریداری می شود، تاکید می کند: هرگونه استفاده از افزودنی های خوراکی در تولید آرد منوط به اخذ مجوز واحد تولیدی از دانشگاه علوم پزشکی بوده که باید با اصلاح پروانه ساخت انجام پذیرد و در غیر این صورت واحدهای تولیدی مجاز به این اقدام نیستند و دانشگاه علوم پزشکی با هرگونه مغایرت با استاندارد برخورد می نماید.

این گزارش در ادامه با رد ادعای مطرح شده در ویدئوی انتشار یافته، تصریح می کند: در مورد انتساب ادعاهای ناروا و تشویش کنندگان اذهان عمومی پیگیری حقوقی خواهد شد.


تعداد مشاهده خبر37 بار
تصاویر مرتبط


مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal